Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
A lóvá tettek prófétálója (hanganyag)
2
0:00
-25:10

A lóvá tettek prófétálója (hanganyag)

Magyar Péter útjának történelmi tanulságai (hangoscikk)
2

Az elmúlt napokban szinte megszámlálhatatlan kérés érkezett hozzám azzal kapcsolatban, hogy az új írásomnak is legyen hangos változata. Sokaknak a napi elfoglaltság annyira megterhelő, hogy estére nincs energiájuk olyan terjedelmes írás elolvasásához, mint ami legutóbb is született, és ha mód lenne arra, hogy A lóvá tettek prófétálója című publicisztika hanganyagban is meglegyen, szívesen meghallgatnák, illetve eljuttatnák barátaik, ismerősek részére is.

A korábbi nagy érdeklődésre való tekintettel ismét összefogtunk Vári-Kovács Péter színművésszel, aki bámulatos előadásmódjával igyekezett a fáradt idegrendszer számára is befogadhatóvá tenni: mi a titka annak, hogy szélhámosok, politikai kalandorok olyan könnyen az emberek bizalmába tudnak férkőzni, milyen veszélyeket hordoz ez magában, illetve a gondolkodó ember mit tud tenni az árral szemben?

Ha szeretne értesülni a podcastokról, írásokból készült hanganyagokról a jövőben, kérem, iratkozzon fel a blogértesítőre.

2 Comments
Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
Podcast csatornámon egyrészt hanganyagokat osztok meg, amelyek bizonyos írásaimból készülnek, másrészt beszélgetéseket teszek közzé, amelyeket én készítek, vagy velem készítenek mások. Az egyes epizódok a Substack felületén túl a Spotify és az Apple Podcasts platformjain is elérhetők.