Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
Az önellátás lehet a túlélés B-terve?
0:00
-59:34

Az önellátás lehet a túlélés B-terve?

Exkluzív interjú Kiss Zoltán Nitaival

A Covid-diktatúra alatt a mindent behálózó félelem árnyékában a reménynek, a tudatosságnak egy kis csírája kelt életre. Kiss Zoltán Nitai, számos jógaiskola alapítója elindította az egyik közösségi platformon a Legyen B-terved csoportot, „önellátás, szabadság” jelmondattal. A közösség rövid idő alatt 120 ezer követőre talált. Mára B Plan néven saját közösségi platformot hoztak létre.

A beszélgetésben megvitattuk az önellátás és a szabadság jelentőségét, illetve azt, miként vonjuk ki magunkat a félelem hatása alól. Kiss Zoltán Nitai sok évet töltött Indiában, rákérdeztem, miként viszonyul a keleti ember, a keleti filozófia a félelemhez? Ott is bénító hatása van az emberi tudatra, akaratra? Továbbá megbeszéltük azt is, hogy Kiss Zoltán Nitai miért figyelmeztet az emberi civilizáció összeroppanására, összeomlására, milyen jeleket lát, ami ezt támasztja alá? Kitérünk arra is, hogy milyen esélyük, reményük van azoknak, akik felébredtek és elég életerejük van a változtatáshoz?

Ha szeretne értesülni a podcastokról, írásokból készült hanganyagokról a jövőben, kérem, iratkozzon fel a blogértesítőre.

0 Comments
Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
Podcast csatornámon egyrészt hanganyagokat osztok meg, amelyek bizonyos írásaimból készülnek, másrészt beszélgetéseket teszek közzé, amelyeket én készítek, vagy velem készítenek mások. Az egyes epizódok a Substack felületén túl a Spotify és az Apple Podcasts platformjain is elérhetők.
Listen on
Substack App
Apple Podcasts
Spotify
RSS Feed
Appears in episode
Szakács Árpád