Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
„Ezeknek fölöttünk nincs hatalma!” – STOP WHO! STOP VILÁGKORMÁNY!
0:00
-19:17

„Ezeknek fölöttünk nincs hatalma!” – STOP WHO! STOP VILÁGKORMÁNY!

Szakács Árpádnak a szombati antiglobalista tüntetésen elhangzott beszéde (hanganyag és videó)

A szombati antiglobalista tüntetés minden bizonnyal az elmúlt évek legelhallgatottabb demonstrációja volt. A hazai médiafelületek szinte mindegyike kicenzúrázta ezt az eseményt az oldalairól, illetve néhány, mint a Telex és a 444, a legaljasabb manipulációval írt az eseményről. Semmi nem változott, ugyanazok, akik a Covid diktatúra alatt belehajszolták az embereket egy olyan vakcina felvételébe, aminek sokak szempontjából döbbenetesek a következményei, most ugyanazok a médiafelületek mindent megtesznek azért, hogy az emberek ne értesüljenek azokról a törekvésekről, amelyek a szabadságuk teljes elvételét szeretnék elérni. A fősodratú média ma is ugyanúgy működik, mint néhány évvel ezelőtt. Ez nem is meglepetés, hiszen: EZEK UGYANAZOK!

A szombati antiglobalista, WHO-ellenes tüntetésen én is felszólaltam. Sokak kérésére a beszédem írásos változatát már megjelentettem a substack-csatornámon. Viszont rengeteg megkeresés érkezett hozzám azzal kapcsolatban, hogy a felvételt és a hanganyagot is osszam meg Önökkel.

Kérem, Önök is osszák meg másokkal. Minél több emberben tudatosodjon az, hogy: „ezeknek fölöttünk nincs hatalma!”

A videó- és hangfelvétel forrása: a Mi Hazánk Mozgalom YouTube csatornája

Ha szeretne értesülni a podcastokról, írásokból készült hanganyagokról a jövőben, kérem, adja meg az email címét, majd nyomja meg a Subscribe (feliratkozás) gombot!

0 Comments
Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
Podcast csatornámon egyrészt hanganyagokat osztok meg, amelyek bizonyos írásaimból készülnek, másrészt beszélgetéseket teszek közzé, amelyeket én készítek, vagy velem készítenek mások. Az egyes epizódok a Substack felületén túl a Spotify és az Apple Podcasts platformjain is elérhetők.
Listen on
Substack App
Apple Podcasts
Spotify
RSS Feed
Appears in episode
Szakács Árpád