7 Comments

A további népirtás és ellehetetlenités megakadályozása érdekében, fontos, elhallgatott információk és a MEGOLDÁS csakis Geri Tibor posztjaiban és a Szabadság Mozgalom csoportban (Fb.)!!!

Expand full comment

Gyakorlatilag a “szerződés” semmis, az az érvénytelen!

Expand full comment

Mikor volt itt bármi is törvényes????

Expand full comment

Érdemes megfigyelni az ábrázatát és egy kicsít genetikailg analzálni.Semmilyen poitiv belsőt nem sugároz,csak a rosszul sikerült hentes képmását igazolja.Nemrég láttam a youtubon egy képet ahol az őskazárok csoportját ábrázolta,és megdöbbentően hasonlít tedrosz a sőtét börű kazárokra.Amint tudvalevő az,hogy a sötét börű kazárok találmánya a mafiaizmus,aminek örökösei a talmudisták módszerei,amit korábban az olasznak mondott izraelíták tartottak fenn,évszázadokon keresztül,de ma az európai hatalmon lévő polítikusok az örököseik és uralkodnak az európai nemzetek felett.

Expand full comment
founding

Holnap igyekszek a hírzarlatot megzavarni!!! A sok elvakult jobb- és baloldali kommentelőnek irogatva. Egyik-másik "felvilágosulttal" érdekes levelezéseket folytatok. Majd lehet anyag egy következő könyv kiadására... Micsoda ötletet, pár év múlva az emberek orra alá dörgölni a vakságukat jó lenne. De sajnos az most se nem segít, se nem boldogít.

Expand full comment

Ez gyors volt! Ezek mindent megcsinálnak amit akarnak. Sokszor már úgy érzem, hogy ez egy szélmalom harc. 😠

Expand full comment

Kedves Árpád! Köszönjük a tájékoztatást. Írhatnám, hogy meglepett, de valójában ez várható volt. A lapok már régen le voltak osztva, csak valamilyen megoldást kellett találni a szerződés elfogadására, ami ezek szerint meg is történt. Én is próbálok egy ideje a magam módján küzdeni ezek ellen, igaz kicsit más stílusban... https://www.ketvilaghataran.hu/hazugsagok-tengereben/

Expand full comment