Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
Miért veszélyes a WHO terve? (Podcast)
0:00
-37:18

Miért veszélyes a WHO terve? (Podcast)

A magyar médiafelületek egységesen hallgatnak a szabadságunkat elvevő törekvésekről

A WHO-szerződés aláírása alapjaiban változtatja meg a saját és az utánunk következő generációk életét. Egy olyan diktatúra szellemét szabadítja ki a palackból, ami beláthatatlan következményekkel jár az emberi szabadságra.

A WHO boszorkánykonyháiban két hete csak erről tárgyalnak, ám sem az adófizetők pénzén fenntartott magyar közmédia, sem a magánkézben lévő jobb és baloldali médiaplatformok nem számolnak be a történésekről. Az elhallgatással megpróbálják ugyanúgy tudatlanságban tartani az embereket, ahogy a Covid-diktatúra idején tették. Erről és a WHO szerződés aktuális helyzetéről beszélek az Ultrahang+ csatornán, ahol a magyar politikába behatoló globális törekvések is szóba kerülnek.

Kérem, keressék Önök is az igazságot, hívják fel ismerőseik, barátaik figyelmét, hogy iratkozzanak fel a substack-csatornámra.

A feliratkozáshoz az alábbi mezőben adja meg e-mail címét és kattintson a “Subscribe” gombra. Köszönöm!


Először megjelent az Ultrahang Plusz YouTube csatornáján 2024.05.09-én

Ha szeretne értesülni a podcastokról, írásokból készült hanganyagokról a jövőben, kérem, iratkozzon fel a blogértesítőre.

0 Comments
Szakács Árpád hír/háttér csatornája
Szakács Árpád Podcast
Podcast csatornámon egyrészt hanganyagokat osztok meg, amelyek bizonyos írásaimból készülnek, másrészt beszélgetéseket teszek közzé, amelyeket én készítek, vagy velem készítenek mások. Az egyes epizódok a Substack felületén túl a Spotify és az Apple Podcasts platformjain is elérhetők.