Miért érdemes feliratkozni?

A különböző portálokon megjelenő írásaimat ezen az oldalon egy helyen megtalálja, ráadásul ha új bejegyzés kerül ki, automatikusan értesítést küld Önnek a Substack hírlevélküldő rendszere.

A feliratkozáshoz adja meg az email címét:

Maradjon naprakész

A közélet eseményei gyorsan változnak, igyekszem minden jelentős hírre érdemben reagálni, és a véleményemet megosztani. Ha letölti a Substack alkalmazást, akkor a telefonjára is értesítés érkezik, amikor új írás jelenik meg.

Miben tud Ön segíteni?

Az elkövetkező időszak legfontosabb értéke nem a pénz, hanem a hiteles információ lesz. Szeptemberre egy olyan szerkesztőséget szeretnék létrehozni, amelynek hivatása és küldetése az igazság keresése. Ebben kérem a támogató együttműködését. A publikációm rendszeres támogatása azt a célt szolgálja, hogy megszabaduljunk az elménket lebéklyózó hazugságoktól és kiutat találjunk a reménytelennek tűnő helyzetekből.

Szívesen támogatnám ezt a törekvést

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretne nekem üzenetet küldeni, az alábbi e-mail címre írjon:

Köszönöm az érdeklődését!

Szakács Árpád

Subscribe to Szakács Árpád hír/háttér csatornája

A tömegtájékoztatást azzal a céllal hozták létre, hogy elfedjék az emberek szeme elől az igazságot és meghatározzák, miről mit gondoljanak. A valódi újságírás célja az igazság keresése és az információszabadság védelme. Erre törekszem, tartson velem!

People

Újságíró, könykiadó, publicista.